Onze standaardoplossingen

Preworxs heeft een aantal standaardoplossingen beschikbaar voor ieder type installatie. Dit zorgt ervoor dat zowel ontwerp en uitvoering in korte tijd gerealiseerd kan worden en dus zeer interessant is om toe te passen.

Een van de grootste voordelen om met Preworxs samen te werken is dat onze klanten zelf een groot deel van hun materialen inkopen en laten leveren op onze fabriek. Onze toegevoegde waarde is het prefabriceren en niet het leveren van het materiaal. Deze manier van werken maakt het voor iedereen toegankelijk om prefab oplossingen toe te passen. 

Daarnaast kunnen wij voor u de prefab tekeningen verzorgen als dat gewenst is. 

We hebben standaardoplossingen voor:

  • Riolering (pvc, pp en pe)
  • Waterleidingen
  • Ventilatie (pcv en blik)
  • Ophangbeugels fundering voor riool en water
  • Klimaatunits (SKIDS) voor verwarmen, koelen en ventilatie
Meer weten over onze standaard totaaloplossingen? Bekijken onze producten pagina voor meer informatie.

Actuele projecten

Bekijk alle projecten
Woningen

De Veerse Wende - Veere

In april 2022 is er gestart met de bouw van 38 appartementen aan het Veerse Meer in de bocht, De Wende. Op deze bijzondere locatie is ook een hotel geopend en zijn er 18 recreatiewoningen gerealiseerd. De appartementen zijn voorzien van een eigen ligplaats voor de boot. De Veerse Wende beschikt over een eigen jachthaven en ligt aan het Veerse Meer.
Lees meer over De Veerse Wende - Veere
Projectbouw , Woningen

Landal Zuytland Buiten

In opdracht van Goedhuis en van Koorevaar Installatietechniek prefabriceren we hier de installaties voor 76 vakantiewoningen. In de fabriek van Casco Totaal in Terneuzen hebben we de installaties van de begane grond al verwerkt in de prefab vloeren. Verder prefabriceren we waterleidingen, riolering en ventilatie voor deze vakantiewoningen.
Lees meer over Landal Zuytland Buiten
Projectbouw , Woningen

Torenflat Gorinchem

In opdracht van de Molen vastgoed heeft Preworxs voor het verduurzamen van de tapwaterinstallatie van 105 appartementen een nieuwe technische ruimte gebouwd. De technische ruimte is 3D in BIM door DWT Groep uitgetekend. Preworxs heeft de ruimte volledig prefab geproduceerd en geplaatst.
Lees meer over Torenflat Gorinchem
Bedrijfsruimte

Gemeentehuis Zierikzee

In opdracht van DWT Groep heeft Preworxs 150 toevoerunits ontwikkeld. Zo wordt het gemeentehuis van Zierikzee verduurzaamt. Door de toevoerunits wordt er verse, voorverwarmde lucht op CO2 toegevoerd. Ook is er verlichting gebruikt op basis van beweging en daglicht. Door de Preworxs voorbereiding heeft DWT groep met minimale overlast alle kantoren van het gemeentehuis voorzien van goede verlichting en ventilatie.
Lees meer over Gemeentehuis Zierikzee
Projectbouw , Woningen

104 woningen Ouddorp

In opdracht van Sprangers verzorgde Preworxs 104 installatiesystemen voor het project Ridderstee. Dit systeem brengt de meterkast, ventilatie, warmtepomp en vloerverwarming samen tot een overzichtelijke unit. Dit systeem is in de werkplaats getest en kant en klaar naar de bouwplaats gebracht.
Lees meer over 104 woningen Ouddorp