Onze standaardoplossingen

Preworxs heeft een aantal standaardoplossingen beschikbaar voor ieder type installatie. Dit zorgt ervoor dat zowel ontwerp en uitvoering in korte tijd gerealiseerd kan worden en dus zeer interessant is om toe te passen.

Een van de grootste voordelen om met Preworxs samen te werken is dat onze klanten zelf een groot deel van hun materialen inkopen en laten leveren op onze fabriek. Onze toegevoegde waarde is het prefabriceren en niet het leveren van het materiaal. Deze manier van werken maakt het voor iedereen toegankelijk om prefab oplossingen toe te passen. 

Daarnaast kunnen wij voor u de prefab tekeningen verzorgen als dat gewenst is. 

We hebben standaardoplossingen voor:

  • Riolering (pvc, pp en pe)
  • Waterleidingen
  • Ventilatie (pcv en blik)
  • Ophangbeugels fundering voor riool en water
  • Klimaatunits (SKIDS) voor verwarmen, koelen en ventilatie
Meer weten over onze standaard totaaloplossingen? Bekijken onze producten pagina voor meer informatie.

Actuele projecten

Bekijk alle projecten
Woningen , Zorg

Verpleeghuis Hof van Nassau

In opdracht van DWT Groep heeft Preworxs de technische ruimte gebouwd voor Hof van Nassau. Hof van Nassau is een 120 wooneenheden tellend verpleeghuis. De technische ruimte is 3D in BIM door DWT Groep uitgetekend. Preworxs heeft de ruimte volledig prefab geplaatst. De energie wordt opgewekt middels een WKO installatie.
Projectbouw

Centrumgebouw Nieuwvliet

In opdracht van DWT Groep heeft Preworxs de technische ruimte gebouwd voor het centrumgebouw in Nieuwvliet Bad. De technische ruimte is 3D in BIM door DWT Groep uitgetekend. Preworxs heeft de ruimte volledig geprefabriceerd en gemonteerd op locatie. De energie wordt opgewekt middels zonneboilers en warmtepompen.
Projectbouw , Woningen

Torenflat Gorinchem

In opdracht van de Molen vastgoed heeft Preworxs voor het verduurzamen van de tapwaterinstallatie van 105 appartementen een nieuwe technische ruimte gebouwd. De technische ruimte is 3D in BIM door DWT Groep uitgetekend. Preworxs heeft de ruimte volledig prefab geproduceerd en geplaatst.
Bedrijfsruimte

Gemeentehuis Zierikzee

In opdracht van DWT Groep heeft Preworxs 150 toevoerunits ontwikkeld. Zo wordt het gemeentehuis van Zierikzee verduurzaamt. Door de toevoerunits wordt er verse, voorverwarmde lucht op CO2 toegevoerd. Ook is er verlichting gebruikt op basis van beweging en daglicht. Door de Preworxs voorbereiding heeft DWT groep met minimale overlast alle kantoren van het gemeentehuis voorzien van goede verlichting en ventilatie.
Woningen , Zorg

Zorgwoningen Zuidwester

In opdracht van DWT Groep heeft Preworxs 48 meterkasten gebouwd voor Zuidwester. De meterkasten zijn door DWT Groep uitgetekend. Preworxs heeft de kasten voorzien van standleidingen voor water, elektra en ook voorzien van een inbouwreservoir aan rug van de kast.
Projectbouw , Woningen

104 woningen Ouddorp

In opdracht van Sprangers verzorgde Preworxs 104 installatiesystemen voor het project Ridderstee. Dit systeem brengt de meterkast, ventilatie, warmtepomp en vloerverwarming samen tot een overzichtelijke unit. Dit systeem is in de werkplaats getest en kant en klaar naar de bouwplaats gebracht.