Waarom als fabrikant samenwerken met Preworxs?

Onze meerwaarde? Wij verkleinen de installatietijd op locatie, dus jouw product wordt sneller en gemakkelijker geïnstalleerd. Door aan de voorkant te werken met een prefaboplossing, bied je jouw klant een totaalpakket. De synergie die ontstaat door de koppeling van jouw product met gemakkelijke installatie is straks overal toepasbaar én financieel interessant want gestandaardiseerd. Zo bied je je klant meer dan losse onderdelen. Je biedt een kant en klaar, plug en play installatie onderdeel, dat minder snel beschadigd raakt bij installatie.

Zo stellen wij voor jou een energiemodule samen op een skid. Daarin combineren we bijvoorbeeld de warmtepomp, omvormer voor PV en het leidingwerk. Of we verwerken de voorbedrade elektrabuizen tot een spin die direct toepasbaar is.

Alle modules die wij ontwikkelen zijn ISO9001 gecertificeerd en alle processen zijn daarop ingericht. We hebben een STEK certificatie zodat we alle koeltechnische werkzaamheden kunnen uitvoeren en we kunnen ook zorgen voor een CE kenmerk voor de samenstelling.

Hoe werkt een samenwerking met Preworxs?

Wij werken met fabrikanten die een goed product hebben. Dit product is meestal niet op zichzelf te gebruiken, maar is deel van een gehele installatie. Om de klant beter van dienst te zijn, zetten wij onze kennis van installatietechniek in voor een gestandaardiseerde oplossing. Wij weten hoe binneninstallaties werken en wat daarvoor nodig is. Daardoor ontwikkelen wij snel een nieuwe standaard. Hoe dat in z’n werk gaat?

  • Wij ontvangen het product waar omheen een systeem mag worden gebouwd;
  • Daarvoor ontwikkelen wij een ontwerp (in BIM). Dit kan ook in een IFC model worden opgeleverd;
  • Wij ontvangen en verwerken de eventuele feedback tot een goedgekeurd ontwerp;
  • Het goedgekeurde ontwerp zetten we om naar een mock-up van de installatie, zodat die kan worden getest;
  • Is de skid gemakkelijk te installeren en werkt het goed? 
  • Wij produceren de prefab installatie in een gecontroleerde omgeving, voor de verkoop via de eigen kanalen van de fabrikant.

        

Een totaaloplossing met het product als basis. Gemakkelijker en sneller toepasbaar door de installateur of eindgebruiker.

Werkt jouw bedrijf aan de ontwikkeling van producten die veel tijd, zorg en kennis nodig hebben tijdens installatie?

We gaan graag het gesprek met je aan over het samenvoegen van jouw product met de passende installatie, zodat jij je klant (en de eindgebruiker) beter van dienst kan zijn.

Snelle oplevering van de gewenste oplossingen: prefab installaties voor fabrikanten

We werken nu veel met producten die geschikt zijn voor de woningbouw, maar we kunnen een standaardoplossing bouwen rond elk product. De meeste oplossingen kunnen binnen 6 tot 8 weken worden ontwikkeld.

Meer weten over samen nieuwe (of betere) skids ontwikkelen? We spreken je graag!

Certificeringen

ISO 9001:2015
CE logo
CO² prestatieladder
VCA