Filter op categorie
Nieuws

Video Otium Roosendaal

19 juli 2023
Otium wordt een modern en luxe hotel waar het gasten aan niets zal ontbreken. Het is gelegen aan de rand van Roosendaal namelijk De Stok. Er is sinds kort een video gemaakt met de werkzaamheden die hier worden uitgevoerd. In samenwerking met DWT installatiegroep hebben wij hier prefab werkzaamheden voor uitgevoerd.
Lees meer over Video Otium Roosendaal
Blog

Eerste blog Modulair installeren

21 juni 2023
Prefab installatietechniek is nog relatief nieuw. Dat zorgt soms voor verwarring in gesprekken. Een veelgehoorde opmerking/vraag als het gaat over prefab installaties is dan ook: “Moet ik dan allemaal extra kosten maken? Ik kom nu al niet uit met m’n budget!” Aan de ene kant is dit begrijpelijk. Een prefab installatie vraagt nu eenmaal vaak om de toevoeging van componenten die niet van tevoren in het budget zijn meegenomen. Zeker wanneer je nog moet gaan starten vanuit het prefab model. De bedragen zijn inderdaad groter dan wanneer je alle componenten los aankoopt.
Lees meer over Eerste blog Modulair installeren
Nieuws

Project REACT EU

8 juni 2022
Duurzamer bouwen met hout. Het consortium Modulair en Circulair Bouwen aan Zeeuws City met de Zeeuwse bedrijven VKP, Preworxs en DWT speelt in op duurzamer bouwen en ziet marktpotentie in circulair en modulair bouwen van houten prefab woningen. Partner en bouwbedrijf ADSR heeft voor door-ontwikkeling de bouw van diverse houten prefab testwoningen in de orderportefeuille. Potentiële eindgebruikers in Zeeland, Carédo comfortwonen, Zeeland Wonen en VG-D vastgoedontwikkeling, hebben aangegeven de ontwikkelingen te volgen en zijn geïnteresseerd in een spin off.
Lees meer over Project REACT EU