Filter op categorie
Nieuws

Project REACT EU

8 juni 2022
Duurzamer bouwen met hout. Het consortium Modulair en Circulair Bouwen aan Zeeuws City met de Zeeuwse bedrijven VKP, Preworxs en DWT speelt in op duurzamer bouwen en ziet marktpotentie in circulair en modulair bouwen van houten prefab woningen. Partner en bouwbedrijf ADSR heeft voor door-ontwikkeling de bouw van diverse houten prefab testwoningen in de orderportefeuille. Potentiële eindgebruikers in Zeeland, Carédo comfortwonen, Zeeland Wonen en VG-D vastgoedontwikkeling, hebben aangegeven de ontwikkelingen te volgen en zijn geïnteresseerd in een spin off.
Lees meer over Project REACT EU
Blog

Unieke samenwerking

22 maart 2022
Preworxs gelooft in een hechte ketensamwerking in de bouw. Alleen dan zijn we met zijn allen in staat om beter, sneller en efficiënter te bouwen. In een tijd waarin vaklieden schaars worden en de uitdagingen in de bouw steeds groter worden, is het tijd dat we de handen in elkaar slaan en daarin is prefabriceren een heel belangrijk onderdeel.
Lees meer over Unieke samenwerking
Nieuws

Project 46 villa’s aan de ’s Gravenweg te Rotterdam

1 februari 2022
De eerste SKIDS voor project 46 villa’s aan de ’s Gravenweg te Rotterdam staan klaar om ingepakt te worden en op transport te gaan. Dit mooie project hebben we in opdracht gekregen van Martijn van der lee, eigenaar van CLB loodgieters en installatiebedrijf te Rotterdam. Samen met Martijn Been van Alklima / Mitsubishi Electric en CLB hebben we het ontwerp gemaakt qua techniek en toepasbaarheid in de technische ruimte. Op de SKID wordt ook de WTW-unit van Zehnder Group Nederland B.V., de vloerverwarmingsverdeler en de regeling voorgemonteerd. De kwaliteit van de SKIDS wordt zeer zorgvuldig gecontroleerd voor ze worden verzonden. Hierdoor ontzorgen we CLB maximaal en reduceren ze fors op de montagetijd op de bouwplaats.
Lees meer over Project 46 villa’s aan de ’s Gravenweg te Rotterdam