Hoe werkt een samenwerking met Preworxs?

Wij ondersteunen installateurs bij wat ze nodig hebben om te kunnen blijven voldoen aan de eisen van de bouwwereld van vandaag. Zo helpen we je de focus te houden op kwaliteit, maar wel zo efficiënt en energiezuinig mogelijk. 

Op basis van jouw installatieontwerp ontwikkelen wij een prefab tekening. Het blijft dus jouw ontwerp en jouw werk. Zo houd je het gehele proces zelf in de hand en kun je kiezen voor de producten van jouw voorkeur. Wij zijn niet merkgebonden, dus we bouwen op basis van de producten die jij wil en zelf bestelt. Die vullen we waar nodig aan met de onderdelen die de gemakkelijke installatie faciliteren. Zo houden we de kosten laag. Wil je dat we je volledig ontzorgen? Dat kan ook. Als wij alle producten voor jou sourcen, bespaar jij nog meer tijd.

Zo combineren we CV installaties, PV omvormers, boilers, warmtepompen, etc. op een skid voor gemakkelijke, foutloze en snelle installatie. Om ervoor te zorgen dat de energie, waterleidingen, verwarmingsbuizen, rioleringen, etc. ook gemakkelijk door de verschillende ruimtes worden geleid, ontwikkelen wij ook de verdere installatie op basis van spins. Zo kan ook al het ‘verborgen’ leidingwerk prefab snel en gemakkelijk worden geplaatst en geïnstalleerd.

Prefab installaties voor installateurs: aan de hand van deze stappen doen we het samen

Een samenwerking volgt meestal de volgende stappen:

  • Op basis van de opdracht of een installatieontwerp starten we;
  • Dat ontwikkelen wij door naar een prefab tekening;
  • De tekening wordt voorgelegd, ter akkoord;
  • Akkoord? Dan kunnen er twee werkwijzen zijn: jij bestelt de producten, of wij nemen dit van je over;
  • Vervolgens stellen wij het gehele installatiesysteem samen. Het wordt installatiepakket wordt gebundeld op een skid, we starten de ontwikkeling van elektra spinnen, riool spinnen, etc. tot een totaalpakket van alle installaties in de fundering en het ventilatiesysteem;
  • Ook kunnen we het transport naar de locatie verzorgen;
  • Klaar voor 80% tijdsbesparing op de bouwplaats.

 

Zo faciliteren we jouw voorspoedige projecten.

Een samenwerking voor de toekomst

Wij zijn er voor je als je een project hebt dat nog jaren in de toekomst ligt. Ook zijn we er voor je als je volgende maand wil beginnen met de bouw. Nog sneller een oplossing nodig? Neem dan contact met ons op, dan kijken we hoe we zo veel mogelijk tijd voor jou kunnen besparen.

Certificeringen

ISO 9001:2015
CE logo
CO² prestatieladder
VCA