Het toepassen van prefab installaties in de modulaire bouw is niet nieuw. De prefab totaalpakketten waarin we de verschillende technieken en innovaties in één oplossing combineren zijn dat wel. Samen met onze klanten streven wij iedere dag naar een beter resultaat. We denken graag in een zo vroeg mogelijk stadium mee voor een optimale toepassing van prefab. En denken we graag mee over de wijze van montage in de prefab onderdelen van de modulaire bouwer. Wij delen graag onze kennis over montage van de prefab installaties zodat medewerkers in de module fabriek zelf deze installaties kunnen monteren zodat het proces efficiënter wordt.

We blijven continu testen, plannen en optimaliseren. Want toekomstbestendig resultaat vraagt om slim voorwerk en intensief samenwerken.

Voordelen van prefab en modulair installeren

  • 80 % uren besparing op de bouwplaats
  • 90% minder verpakkingsmateriaal op de bouwplaats
  • 80% minder CO2 uitstoot op de bouwplaats
  • Hoge kwaliteit door optimale productie omstandigheden
  • Levering just in time, geen onnodige voorraden
  • Snelle en flexibele levertijden
  • Al >1000 installatiesystemen geplaatst
De enthousiaste en professionele medewerkers van Preworxs dragen bij aan een soepel proces waardoor er zeer efficiënt gewerkt kan worden en de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Preworxs biedt diverse modulaire oplossingen voor elke toepassing in de bouw. Zowel in de utiliteit als in de bouw/renovatie zijn er verschillende opties en maatwerk mogelijk.

De projecten van Preworxs zijn heel verschillend. Van luxe vakantiewoningen tot torenflats. Kijk verder naar het brede scala aan afgeronde projecten.

 

Certificeringen

ISO 9001:2015
VCA
CO² prestatieladder
CE logo