Jij ontwikkelt gestandaardiseerde modules om klanten snel te voorzien van een woning, werklocatie of andere oplossing. Elke module heeft eigen vereisten en benodigdheden maar daarvoor is eigenlijk altijd wel installatietechniek nodig.

We combineren jullie sterke punten met de onze. Wij vullen aan op jullie plan en nemen de installatietechniek volledig uit handen, als je dat wil. Wil je zelf meer in de hand houden? Dan werken wij vanaf jullie tekeningen een prefaboplossing uit, die we fabriceren voor in jullie modules.

Zo bied je jouw klanten een totaalproduct, wat eigenlijk alleen nog maar hoeft te worden ‘ingeplugd’ voor gebruik.

Waarom samenwerken met Preworxs?

Jullie zijn goed in het ontwikkelen van modulaire bouw units en die te standaardiseren. Wij zijn goed in het ontwikkelen van gestandaardiseerde installatietechniek. Samen kunnen we tot een totaalproduct komen dat plug and play is en dus direct inzetbaar voor de klant.

Hierbij hebben we aandacht voor alle zaken die voor jou en de klant belangrijk zijn. Denk aan duurzaamheid, flexibiliteit, verplaatsbaarheid, etc. Is iets anders (meer) belangrijk voor jou? Geef het aan, we hebben het er graag over.

Hoe ziet een samenwerking met Preworxs eruit?

Alle ruimte telt in een modulair ontwerp. Daarom denken we graag vanaf het begin mee over de indeling en plaatsing van de installatietechnische producten zoals ventilatie, waterleidingen, PV omvormers, etc.

 • Bij de start van een (te ontwikkelen) modulebouwproduct, inclusief alle wensen en restricties hebben we contact;
 • Deze wensen en restricties zetten wij om naar een installatieontwerp, in BIM;
 • Bij tevredenheid met dit ontwerp starten we met een ontwerp voor een mock-up;
 • Tevreden over deze mock-up? Dan gaan we in productie;
 • Vervolgens leveren we de skids, spins, etc. op een locatie en moment dat voor jullie werkt.

Wanneer we samenwerken, komen we tot de oplossing die leidt tot een snelle oplevertijd, zodat jij de module snel kunt leveren aan jouw klant.

Wat heb je nodig?

Moet de module zelfvoorzienend zijn, zorgfuncties faciliteren of juist perfect aansluiten op andere modules? Samen komen we tot de perfecte oplossing, die gemakkelijk kan worden geïntegreerd in jullie product.

De modules die jullie ontwikkelen aanvullen met prefab installatietechniek om de eindgebruiker een kant en klare oplossing aan te bieden? Neem dan contact met ons op, zodat we samen kunnen werken aan maatwerk dat de standaard wordt.

Voordelen van prefab en modulair installeren

 • 80 % uren besparing op de bouwplaats
 • 90% minder verpakkingsmateriaal op de bouwplaats
 • 80% minder CO2 uitstoot op de bouwplaats
 • Hoge kwaliteit door optimale productie omstandigheden
 • Levering just in time, geen onnodige voorraden
 • Snelle en flexibele levertijden
 • Al >1000 installatiesystemen geplaatst
De enthousiaste en professionele medewerkers van Preworxs dragen bij aan een soepel proces waardoor er zeer efficiënt gewerkt kan worden en de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Preworxs biedt diverse modulaire oplossingen voor elke toepassing in de bouw. Zowel in de utiliteit als in de bouw/renovatie zijn er verschillende opties en maatwerk mogelijk.

De projecten van Preworxs zijn heel verschillend. Van luxe vakantiewoningen tot torenflats. Kijk verder naar het brede scala aan afgeronde projecten.

 

Certificeringen

ISO 9001:2015
CE logo
CO² prestatieladder
VCA