Als architect wilt u betaalbare woningen en appartementen ontwerpen die naast functionaliteit ook passen in de omgeving. In een vroeg stadium wilt u toetsen of de installaties ook passen in het ontwerp. Middels de oplossingen van Preworxs bespaart u ruimte en bent u ervan verzekerd dat uw bouwpartners op een efficiënte wijze de installaties ook in de uitvoering kunnen toepassen, voldoen aan wet kwaliteitsborging en de BENG eisen.

Preworxs is de schakel tussen u en de bouwpartners. Vanuit een modulair frame kunnen we een SKID bouwen, maar wij kunnen u ook ondersteunen in andere prefab oplossingen zoals riolering, water, ventilatie en elektrische installaties.

Doelstelling is dat we al in een heel vroeg stadium met u mee denken over de juiste toepassing van modulaire onderdelen. Hierdoor kan er in het ontwerp proces al rekening gehouden worden in de constructies en technische ruimten met het toepassen van de modulaire systemen en kunnen de ruimtes optimaal benut worden. Bouwers en installateurs komen later niet voor vervelende verassingen te staan.

Preworxs is de schakel tussen u en de bouwpartners.

De voordelen voor u als architect:

  • Een SKID die eenvoudig is te plaatsen en aan te sluiten in (renovatie en/of) nieuwbouw woningen.
  • Met een SKID bespaart installatieruimte
  • U kunt in een eerder stadium schachten uitwerken
  • De SKIDS zijn voorbereid op wet kwaliteitsborging en BENG eisen
  • Getoetst bij bouwers, installateurs en servicemonteurs

Certificeringen

ISO 9001:2015
VCA
CO² prestatieladder
CE logo