Waarom samenwerken met Preworxs?

Als wij samenwerken met bouwbedrijven, werken we ook echt samen. We gaan een iteratief proces aan waarbij we meedenken en adviseren. Zo komen we tot de beste en meest logische indeling en besparen we ruimte. 

Wij stellen de gehele installatie samen, op basis van de producten van jouw voorkeur of werken met combinaties van producten waarvan we al weten dat ze werken. Denk aan de combinatie tussen een PV omvormer, zonneboiler en de ventilatie unit op een skid. Of alle leidingen die in een betonnen vloer worden gegoten, dus de elektra, riolering, water en verwarming. 

Hoe ziet een samenwerking met Preworxs eruit?

Wij kunnen op elk moment betrokken worden in jouw plannen. Het liefst haken we wel helemaal aan het begin van jouw proces aan, in de schetsfase. Zo kunnen we echt samen tot het beste ontwerp komen. Hoe dat proces er dan uitziet?

  • Wij verdiepen ons in jouw aanvraag;
  • Samen werken we richting de beste oplossing, dit doen gaat door tot we tot het perfecte ontwerp hebben gemaakt;
  • Dat ontwerp leveren we op in BIM, zo kan het worden meegenomen in al je bouwtekeningen;
  • Wanneer alles akkoord is, maken we de start met de productie van skids, spins, etc. wat het project maar vraagt;
  • Alle prefab installatietechniek kan op het perfecte moment worden geplaatst en (op een later moment) snel worden geïnstalleerd.

 

Met prefab installaties voor bouwbedrijven wordt er tijd bespaard op de bouwplaats 

Onze prefaboplossingen helpen jou tijd te besparen op de bouwplaats. De modulaire woning wordt nog sneller opgeleverd dankzij een prefab installatie op maat. Of jij nu werkt op basis van Houtskeletbouw (HSB) of Betonskeletbouw (BSB), wij helpen ervoor te zorgen dat jij op een efficiënte manier met je materiaal en je tijd kunt omgaan. 

Door van tevoren te werken aan een prefab installatie oplossing, hebben we de mogelijkheid om rond de constructie te werken en een optimaal ontwerp neer te zetten. Meer weten over hoe we dat voor jou kunnen doen? Neem dan contact met ons op.

 

Nog sneller schakelen op de bouwplaats? Zorg er dan voor dat je partner die de modules ontwikkelt de prefab installatie al integreren.

Certificeringen

ISO 9001:2015
CE logo
CO² prestatieladder
VCA