Unieke samenwerking met Inventum

Klanten van Inventum liepen al langer met de vraag rond voor een totaaloplossing voor de Modul-Air. Veel losse onderdelen naar de technische ruimtes brengen slokt een hoop kostbare tijd op van de monteurs. Zo zijn we met elkaar op zoek gegaan naar een product waarbij het uitgangspunt is 100% plug en play.

Zo is de huidige SKID opstelling ontstaan. Eén frame die voor alle oplossingen toegepast kan worden. Of je nu de GreenComfort module, vloerverwarmingsverdeler het kan modulair toegepast worden op dit uitgebalanceerde frame.

Elektrotechnisch is de SKID uitgerust met een werkschakelaar, een viervoudige stopcontact en voorbereiding voor de regeling. Door diverse manieren van verpakken kan de SKID in iedere bouwfase worden toegepast en is afval tot het minimum beperkt.

Een andere hele mooie en aanvulling is het CE-keurmerk wat van toepassing is op iedere SKID die de deur uitgaat. En is de SKID bij bijna iedere groothandel te bestellen.

Afbeelding
SKID

Wilt u ook besparen met betere kwaliteit?

Naast de standaardoplossingen, biedt Prewoxs ook maatwerk aan. Preworxs heeft de mensen, de ervaring en kennis in huis om de beste oplossing te realiseren. We helpen mee met de oplossing voor elk project. Neem vrijblijvend contact op!

Gerelateerde projecten

Projectbouw , Woningen

Landal Zuytland Buiten

In opdracht van Goedhuis en van Koorevaar Installatietechniek prefabriceren we hier de installaties voor 76 vakantiewoningen. In de fabriek van Casco Totaal in Terneuzen hebben we de installaties van de begane grond al verwerkt in de prefab vloeren. Verder prefabriceren we waterleidingen, riolering en ventilatie voor deze vakantiewoningen.
Lees meer over Landal Zuytland Buiten