In samenwerking met DWT Groep leveren we voor Landgoed De Hoven in Rotterdam de prefab installaties voor riolering, ventilatie en alle SKIDS.

Dit project betreft 70 appartementen verdeeld over drie gebouwen: Oranjerie, 't Koetshuis en Villa de Hoven. De Oranjerie bestaat uit 35 appartementen en zes penthouses. 

In totaal worden er op Landgoed De Hoven in Rotterdam drie gebouwen met hoogwaardige, luxe terrasappartementen en penthouses gerealiseerd.
Hoofdgebouw
Gebouw Noord
Gebouw Zuid
Park16Hoven

Wilt u ook besparen met betere kwaliteit?

Naast de standaardoplossingen, biedt Prewoxs ook maatwerk aan. Preworxs heeft de mensen, de ervaring en kennis in huis om de beste oplossing te realiseren. We helpen mee met de oplossing voor elk project. Neem vrijblijvend contact op!

Gerelateerde projecten

Projectbouw , Woningen

Landal Zuytland Buiten

In opdracht van Goedhuis en van Koorevaar Installatietechniek prefabriceren we hier de installaties voor 76 vakantiewoningen. In de fabriek van Casco Totaal in Terneuzen hebben we de installaties van de begane grond al verwerkt in de prefab vloeren. Verder prefabriceren we waterleidingen, riolering en ventilatie voor deze vakantiewoningen.
Lees meer over Landal Zuytland Buiten
Projectbouw , Woningen

104 woningen Ouddorp

In opdracht van Sprangers verzorgde Preworxs 104 installatiesystemen voor het project Ridderstee. Dit systeem brengt de meterkast, ventilatie, warmtepomp en vloerverwarming samen tot een overzichtelijke unit. Dit systeem is in de werkplaats getest en kant en klaar naar de bouwplaats gebracht.
Lees meer over 104 woningen Ouddorp