In samenwerking met DWT Groep leveren we voor Landgoed De Hoven in Rotterdam de prefab installaties voor riolering, ventilatie en alle SKIDS.

Dit project betreft 70 appartementen verdeeld over drie gebouwen: Oranjerie, 't Koetshuis en Villa de Hoven. De Oranjerie bestaat uit 35 appartementen en zes penthouses. 

In totaal worden er op Landgoed De Hoven in Rotterdam drie gebouwen met hoogwaardige, luxe terrasappartementen en penthouses gerealiseerd.
Hoofdgebouw
Gebouw Noord
Gebouw Zuid
Park16Hoven

Wilt u ook besparen met betere kwaliteit?

Naast de standaardoplossingen, biedt Prewoxs ook maatwerk aan. Preworxs heeft de mensen, de ervaring en kennis in huis om de beste oplossing te realiseren. We helpen mee met de oplossing voor elk project. Neem vrijblijvend contact op!

Gerelateerde projecten

Woningen , Zorg

's Heeren Loo Goes

Voor mensen met gedragsproblematiek wordt in Goes op de hoek van de Nansenbaan en 's-Gravenpoldersweg een nieuwe woonkern gebouwd. Alles in laagbouw, zo bestaan de groepswoningen uit één bouwlaag en het gebouw voor dagbesteding en het gezondheidscentrum heeft twee bouwlagen. De woonkern komt in een groene, fijne omgeving.
Lees meer over 's Heeren Loo Goes
Projectbouw , Woningen

Landal Zuytland Buiten

In opdracht van Goedhuis en van Koorevaar Installatietechniek prefabriceren we hier de installaties voor 76 vakantiewoningen. In de fabriek van Casco Totaal in Terneuzen hebben we de installaties van de begane grond al verwerkt in de prefab vloeren. Verder prefabriceren we waterleidingen, riolering en ventilatie voor deze vakantiewoningen.
Lees meer over Landal Zuytland Buiten