Lloyd Yard heeft een verdiepte parkeergarage met hierboven 136 appartementen verdeeld over vijf blokken. Aan de binnenzijde van deze appartementen komt een binnentuin met uitzicht op de Nieuwe Maas. 

Babel heeft ook een verdiepte parkeergarage met hierboven 24 woningen die zijn gestapeld, op deze manier doet het gebouw denken aan een piramide. 

In samenwerking met Terberg Totaalinstallatie uit Capelle aan den IJssel leveren we hier de prefab ventilatie voor in de stortvloeren. Tevens worden deze ook door ons op de bouw aangebracht.

lloyd 1
lloyd 4
lloyd 7
lloyd 9
lloyd 11
lloyd 10

Wilt u ook besparen met betere kwaliteit?

Naast de standaardoplossingen, biedt Prewoxs ook maatwerk aan. Preworxs heeft de mensen, de ervaring en kennis in huis om de beste oplossing te realiseren. We helpen mee met de oplossing voor elk project. Neem vrijblijvend contact op!

Gerelateerde projecten

Projectbouw , Woningen

Landal Zuytland Buiten

In opdracht van Goedhuis en van Koorevaar Installatietechniek prefabriceren we hier de installaties voor 76 vakantiewoningen. In de fabriek van Casco Totaal in Terneuzen hebben we de installaties van de begane grond al verwerkt in de prefab vloeren. Verder prefabriceren we waterleidingen, riolering en ventilatie voor deze vakantiewoningen.
Lees meer over Landal Zuytland Buiten
Projectbouw , Woningen

104 woningen Ouddorp

In opdracht van Sprangers verzorgde Preworxs 104 installatiesystemen voor het project Ridderstee. Dit systeem brengt de meterkast, ventilatie, warmtepomp en vloerverwarming samen tot een overzichtelijke unit. Dit systeem is in de werkplaats getest en kant en klaar naar de bouwplaats gebracht.
Lees meer over 104 woningen Ouddorp